Peelpioniers, een sociale onderneming voor jongeren en door jongeren, hebben hun allereerste Capybara-tekenwedstrijd aangekondigd. (Foto: Brett Sayles/Pexels)
Peelpioniers, een sociale onderneming voor jongeren en door jongeren, hebben hun allereerste Capybara-tekenwedstrijd aangekondigd. (Foto: Brett Sayles/Pexels)

Capybara-tekenwedstrijd voor jongeren

Algemeen 721 keer gelezen

SOMEREN - Peelpioniers, een sociale onderneming vóór jongeren en dóór jongeren, hebben hun allereerste Capybara-tekenwedstrijd aangekondigd. De wedstrijd, die toegankelijk is voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst en creativiteit, wordt gehouden om jongeren te inspireren om hun artistieke talenten te ontwikkelen.

De keuze voor de Capybara als onderwerp voor deze wedstrijd is niet zomaar. De Capybara, die bekend staat als ‘s werelds grootste knaagdier, is ook de ‘spirit animal’ van de Peelpioniers. Het dier staat symbool voor hun streven naar maatschappelijk bewustzijn, harmonie en ontspanning - kwaliteiten die de Capybara belichaamt en kwaliteiten die jongeren bij de Peelpioniers ook kunnen ontwikkelen.

Deelnemers worden aangemoedigd om hun eigen unieke interpretatie van een Capybara te tekenen en hun creaties te delen op Instagram, waarbij ze @Peelpioniers taggen en de hashtag #PeelpioniersCapybaraContest kunnen gebruiken. De inzendingen zullen worden beoordeeld op creativiteit, originaliteit en de ‘Peelpioniers-spirit’. “Deze wedstrijd is een ludieke manier om jongeren te stimuleren om hun creatieve talenten te uiten,” aldus Geert Bukkems, initiatiefnemer van de Peelpioniers. “We kijken uit naar alle unieke varianten van onze geliefde Capybara.”

De winnaar van de wedstrijd krijgt een speciaal pakket met kunstbenodigdheden en erkenning op de Instagrampagina van de Peelpioniers. De wedstrijd loopt tot dinsdag 6 juni.

Voor meer informatie loop binnen bij het Roger That InspiratieLab in Someren tijdens de openingstijden of bezoek de Instagrampagina van de Peelpioniers op www.instagram.com/peelpioniers.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant