De zussen van Og3ne betreden in november samen met Vocal Group Heart & Soul het podium van theater De Ruchte.
De zussen van Og3ne betreden in november samen met Vocal Group Heart & Soul het podium van theater De Ruchte.

Heart & Soul strikt Og3ne

Algemeen 554 keer gelezen

SOMEREN-HEIDE - Vocal Group Heart & Soul uit Someren-Heide staat voor een bijzondere samenwerking: de groep heeft de zussen van Og3ne weten te strikken voor het aankomende theaterconcert in november. De meidengroep won in 2014 de finale van het programma The Voice of Holland.

Heart & Soul heeft Og3ne uitgenodigd om deel te nemen aan de show op zaterdag 4 november in theater De Ruchte in Someren. Daarmee is een bijzondere samenwerking in de maak. Og3ne, bestaande uit de zussen Lisa en de tweeling Amy en Shelley, staat bekend om diens vocale kwaliteiten. In 2014 wonnen ze ‘The Voice of Holland’ en sindsdien zijn ze niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld.

Met hun harmonieën zullen Og3ne en Heart & Soul het publiek meenemen op een reis door de wereld van pop, film en musical, wat resulteert in een onvergetelijke show vol muzikale hoogtepunten. Van Lady Gaga tot Ed Sheeran en van Suzan & Freek tot Pink, het repertoire van deze avond wordt divers en energiek.


Vocal Group Heart & Soul.

“Wat heerlijk dat we nu eindelijk bekend kunnen maken dat we samen met Og3ne het podium gaan vullen. Het koor verheugt zich er enorm op. Elke repetitie zetten ze het beste beentje voor om in november te kunnen knallen voor het publiek”, zegt dirigent van Heart & Soul Emmy Stultiens-Vries, die samen met zangcoach Lieke Castro-Smeets en choreograaf en regisseur Remon Koolen het geheel zal begeleiden.

Kaartverkoop

Op de concertdag vinden twee optredens plaats: om 15.30 uur en om 20.00 uur. De voorverkoop is vanmorgen om 10.00 uur van start gegaan. Tickets zijn aan te schaffen via de website van theater De Ruchte.

Vocal Group Heart & Soul, voorheen bekend als Corde et Animo, werd op 21 februari 1968 als dameskoor opgericht. Een jaar later verwelkomde het koor de eerste mannen en sindsdien is het geheel uitgegroeid tot een bruisende en veelzijdige zanggroep die mensen van alle leeftijden en stemmen verwelkomt. ‘Bij ons draait het niet om kennis van muziek, maar om het delen van enthousiasme en passie voor zingen’, aldus Heart & Soul.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant