De jubilarissen: Vlnr: Evert-Jan Swinkels 25 jr, Noud van der Weerden 12,5 jr, Maan Verdonschot 12,5 jr, en Thieu Verhees 25 jr.
De jubilarissen: Vlnr: Evert-Jan Swinkels 25 jr, Noud van der Weerden 12,5 jr, Maan Verdonschot 12,5 jr, en Thieu Verhees 25 jr.

Mannenkoor De Nachtegaal huldigt jubilarissen

Algemeen 607 keer gelezen

SOMEREN - Mannenkoor De Nachtegaal heeft tijdens een druk bezocht koorfeest afgelopen zaterdag vier jubilarissen gehuldigd. Thieu Verhees en Evert-Jan Swinkels vierden hun 25-jarig jubileum, terwijl Noud van der Weerden en Maan Verdonschot werden gehuldigd vanwege hun 12,5-jarig jubileum.

Voor elke jubilaris sprak voorzitter Adriaan Swinkels een persoonlijk woordje en werden er passende cadeaus uitgereikt. De zilveren jubilarissen kregen een glazen oorkonde met het logo van het mannenkoor, terwijl de koperen jubilarissen een koperen koor-insigne met ‘Sol’-sleutel ontvingen.

Nico de Voogd van de Koninklijke Bond van Zang- en Oratoriumverenigingen sprak namens de bond een woordje en overhandigde de jubilarissen een ingelijste oorkonde. De partners van de jubilarissen ontvingen allen een mooie bos bloemen. Het koor zelf en het bestuur zongen de jubilarissen volop toe en er was ook nog een hilarische noot van de ‘Jonge Nachtegaaltjes’, bestaande uit vier koorzangers, die zichzelf muzikaal begeleidden met trom en gitaar. De feestdag vond plaats in zaal Hellendoorn. Meer foto’s van de huldiging zijn te zien op www.mannenkoordenachtegaal.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant