Na een succesvolle eerste editie van Passion Someren in 2022 komt Stichting Madesko terug met Passion 2023. (Foto: Eric Driessen)
Na een succesvolle eerste editie van Passion Someren in 2022 komt Stichting Madesko terug met Passion 2023. (Foto: Eric Driessen)

Passion Someren keert terug in De Ruchte

Algemeen 656 keer gelezen

SOMEREN - Na een succesvolle eerste editie van Passion Someren in 2022, welke plaats vond in theater De Ruchte in Someren, komt Stichting Madesko in samenwerking met Naš Orkestar terug met Passion 2023. Ditmaal op zaterdag 1 april, zondag 2 april en zaterdag 8 april.

Met jaren ervaring door Passion Heusden vormde zich vier jaar geleden Naš Orkestar. Aangevuld met gepassioneerde muzikanten met eveneens een grote liefde voor muziek, ontstond er een mooie club. Naš Orkestar brengt een heel eigen en vooral ook eigentijdse Passion op het podium. Energievol, sensationeel, vol emotie en met heel veel muziek. Het verhaal blijft hetzelfde; daar wordt niet aan getornd, maar met nummers zoals Heroes van David Bowie, Judaskus van Stef Bos of My Way van Sinatra kan men genieten van een gloednieuwe, meeslepende show die niemand onberoerd zal laten. Vanwege de enthousiaste reacties van het publiek dat aanwezig was bij de twee uitverkochte voorstellingen vorig jaar, is Passion Someren in 2023 uitgebreid naar drie data.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de site van theater De Ruchte: www.deruchte.nl, en kosten 17,50 euro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant