Een glimp van het boek wat ook tijdens de expositie te bewonderen is in de bibliotheek.
Een glimp van het boek wat ook tijdens de expositie te bewonderen is in de bibliotheek.

Expositie van natuurfoto’s in Somerense bibliotheek

Algemeen 306 keer gelezen

SOMEREN - Vanaf 27 maart is gedurende zeven weken een bijzondere expositie van natuurfoto’s te zien in de bibliotheek van Someren. De foto’s zijn gemaakt door Ivonne Fuhren-van de Kerkhof. 

Wie goed heeft opgelet komt vaak in ‘t Contact al foto’s tegen van Ivonne. Deze bijzondere foto’s krijgen dus nu een tijdelijke plek in de bibliotheek aan de Molenstraat 12 in Someren. De foto’s laten de adembenemende schoonheid zien van de natuur rondom Asten en Someren. De expositie omvat een indrukwekkende verzameling van macrofoto’s van vlinders, libellen, bloemen, dieren en andere elementen uit de vrije natuur. “Met macrofotografie wordt een wereld zichtbaar, die we met het blote oog over het hoofd zien. Denk dan aan de prachtige structuren van vlindervleugels of de nerven van een blad. Of de kraaloogjes van een libel en de patroontjes op bloemen. Alle details zijn verrassend mooi om te zien”, zegt Ivonne.

Boek
Als bezoeker van deze expositie kunt u tijdens het bezoek ook het boek bekijken dat Ivonne speciaal voor deze gelegenheid heeft samengesteld. Hierin zijn honderden unieke en prachtige foto’s om te bekijken. Om het geheel af te maken, zijn er ook foto’s van Ivonne aan de wand te bewonderen. Iedereen is van harte uitgenodigd om deze expositie te komen bekijken. Ivonne: “Laat u betoveren door de schoonheid van de natuur en de kunst van fotografie. We beloven u dat het een prachtige ervaring zal zijn.”

Wie alvast een beetje in de stemming wil komen kan terecht op de website: www.visionsofnature.nl.

Uit de krant