De groep vrienden die in juni mee gaan doen aan de Giro di Kika. Zondag organiseren zij voor Stichting Kika een benefietmiddag.
De groep vrienden die in juni mee gaan doen aan de Giro di Kika. Zondag organiseren zij voor Stichting Kika een benefietmiddag.

Vrienden organiseren benefietmiddag voor Kika

Algemeen 741 keer gelezen

SOMEREN - In De Ruchte vindt zondag een benefietmiddag plaats voor Stichting Kika. De middag wordt georganiseerd door een groep van vijf vrienden uit Someren en Asten. Zij doen in juni mee aan de Giro di Kika en willen met deze middag geld inzamelen voor het goede doel.

De Giro de Kika is een vijfdaags wielerevenement door de Dolomieten en Stelvio, waarbij iedereen vooraf zoveel mogelijk geld wil inzamelen voor het goede doel Stichting Kinderen Kankervrij, oftewel Kika. Tijdens de benefietsmiddag zijn er volop activiteiten voor jong en oud. Zo kan men in de foyer genieten van livemuziek van ondere andere Nobel en de band Goa Toch Fietse. Daarnaast zal er ook een veiling en loterij plaatsvinden, waarvan de opbrengst volledig naar Kika gaat.

In de grote zaal van De Ruchte is er volop entertainment voor kinderen met onder andere schminken en vele leuke spelletjes. De middag, die volledig gratis te bezoeken is, begint om 14.00 uur en de presentatie wordt gedaan door Ad van Seggelen.

Voor meer informatie over de groep vrienden en de teampagina, kijk op: https://www.girodikika.nl/mens-sana-in-corpore-sano.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant