Henk Boerekamp (l) draagt symbolisch de voorzittershamer over aan  Anne van der Meer. (Foto: Annie Hendriks)
Henk Boerekamp (l) draagt symbolisch de voorzittershamer over aan Anne van der Meer. (Foto: Annie Hendriks) Annie Hendriks

KBO-Someren-Heide wisselt van voorzitter

Algemeen 478 keer gelezen

SOMEREN-HEIDE - De KBO Someren-Heide heeft afgelopen donderdag afscheid genomen van hun voorzitter Henk Boerekamp. Hij draagt het spreekwoordelijke stokje over aan Anne van der Meer.

Na 11 jaar neemt Henk afscheid als voorzitter. Als dank voor zijn inzet kreeg hij een aantal mooie cadeaus, waaronder het erelidmaatschap van de KBO en de speld van verdienste van KBO Brabant. In deze 11 jaar was Henk overal bij betrokken, hield alles in de gaten en wist hij als geen ander handige bruggetjes te slaan naar andere verenigingen of ondernemers als dat voordelig was voor de KBO, of de Buurttuin. Het succes van de buurttuin is dan ook voor een groot deel aan hem te danken. Henk blijft nog wel betrokken bij de vereniging. Zijn opvolger, Anne van der Meer, werd met grote meerderheid door de leden benoemd. Hij heeft er veel zin in om er vol enthousiasme in het voorzitterschap te duiken. Het nieuwe bestuur biedt Henk op vrijdag 3 februari nog een receptie aan om iedereen de gelegenheid te geven om Henk nog persoonlijk de hand te schudden en te spreken. Deze receptie vindt plaats in gemeenschapshuis de Bunt van 18.00 tot en met 20.30 uur. Iedereen die Henk kent, is van harte welkom.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant