Eind februari strijkt Bauke Bakker neer in Someren met zijn Tribute Sting & The Police. (Foto: Willem Peter Homan)
Eind februari strijkt Bauke Bakker neer in Someren met zijn Tribute Sting & The Police. (Foto: Willem Peter Homan) Willem Peter Homan

Tribute To Sting & The Police in De Ruchte

Algemeen 343 keer gelezen

SOMEREN - Eind februari strijkt Bauke Bakker neer in Someren met zijn Tribute Sting & The Police. De samengestelde band zal optreden in De Ruchte.

Bauke Bakker wordt door velen geroemd om zijn werk. Volgens de kenners is hij de best zingende drummer én de best drummende zanger van Nederland. Met de band The Soul Cages brengt hij een majestueus eerbetoon aan de muziek van Sting en The Police. De studiomuzikanten braken eind jaren zeventig door in het tijdperk van de punkrock en new wave met wereldhits als ‘So Lonely’, ‘Roxanne’ en ‘Message In A Bottle’, waarna Sting nog jarenlang de hitlijsten beklom met zijn indrukwekkende sferische liedjes.

Kaarten
Bauke laat horen hoe hij als drummer beïnvloed is door de totaal eigen stijl van Stewart Copeland en weet ondertussen Stings unieke stemgeluid op fenomenale manier te benaderen. Het concert vindt plaats op 24 februari en begint om 20.00 uur. Kaarten kosten 23 euro, inclusief pauzedrankje. Deze zijn te bestellen via: https://www.deruchte.nl/voorstelling/a-tribute-to-sting-the-police/.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant