Steek d’n Draak is één van de bands die tijdens Total RamFest hun opwachting maakt.
Steek d’n Draak is één van de bands die tijdens Total RamFest hun opwachting maakt.

Total RamFest bij OJC Comeet in Someren

Algemeen 95 keer gelezen

SOMEREN - OJC Comeet organiseert zaterdag 28 januari voor de tweede keer het ‘Total RamFest’. Een indoor bandavond vol beukende en brute muziek.

Het nieuwe jaar is weer aangebroken en dat betekent dat OJC Comeet dit rammend in gaat. Dit met drie bands, waarbij de muzikale sneltrein geen moment stil zal staan. Met optredens van Agitator, Aandrang en Steek d’n Draak belooft het een rollercoaster van muziek te worden, waarbij gegarandeerd iedereen de snelheid zal waarderen.

Agitator, Aandrang en Steek d’n Draak brengen Nederlandstalige metal/ hardrock, Nederlandstalige punkrock en rap-over crosscore, dus genoeg verrassende elementen en variatie voor een bijzonder avondvullend programma. Steek d’n Draak bracht pas nog een cover van het populaire nummer ‘Noodgeval’ uit. Aandrang zal op het podium als verrassing een populaire, lokale mystery guest op het podium brengen.. Agitator brengt vuurwerk met hun nummers vanaf 1999 en nieuw werk. Zij speelden eerder Eurosjopper en Nirwana Tuinfeest plat. Er is deze keer geen voorverkoop, maar slechts vijf euro entree, inclusief twee consumpties. Total Ramfest begint om 20.00 uur.

Uit de krant