Parochie Heilige Franciscus organiseert dinsdag 24 januari om 20.00 uur een interactieve lezing over het thema 'thuiskomen'.
Parochie Heilige Franciscus organiseert dinsdag 24 januari om 20.00 uur een interactieve lezing over het thema 'thuiskomen'.

Parochie organiseert lezing over bestseller

Algemeen 244 keer gelezen

ASTEN/SOMEREN - Parochie Heilige Franciscus organiseert dinsdag 24 januari om 20.00 uur een interactieve lezing over het thema ‘thuiskomen’.

De parochie zal tijdens de avond stil staan bij het bekende boek ‘Eindelijk thuis’ van de bekende priester en hoogleraar psychologie Henri Nouwen. ‘Eindelijk thuis’ is zo bekend dat het zelfs werd vertaald in een theaterproductie door de Marokkaanse schrijver en theatermaker Abdelkader Benali. In deze voorstelling gaat het over hoe om te gaan met de culturele kloof. Tevens botst zijn kunstzinnige ambitie op een traditionele thuissituatie en toch wil hij blijven thuiskomen. De avond wordt verzorgt door Pastor Schevers en duurt van 20.00 uur tot 21.30 uur. Na afloop is er ruimte voor een drankje. 

Aanmelden
De lezing vindt plaats in de bijzaal van de kerk van Asten (toegang via de hoofdingang). Bij voorkeur aanmelden via: pastoraalteam@rkfranciscus.nl of via pastor Stefan Schevers via het volgende telefoonnummer: 06-24967035.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant