Mannenkoor A Capella heeft zaterdag tijdens hun Ceciliafeest enkele jubilarissen gehuldigd. In het midden dirigente Marion van Eijk.
Mannenkoor A Capella heeft zaterdag tijdens hun Ceciliafeest enkele jubilarissen gehuldigd. In het midden dirigente Marion van Eijk.

Mannenkoor A Capella huldigt jubilarissen

Algemeen 329 keer gelezen

LIEROP - Mannenkoor A Capella uit Lierop heeft afgelopen zaterdag tijdens hun Ceciliafeest enkele jubilarissen gehuldigd.

Het was voor het eerst sinds 2019 dat het feest door kon gaan op een normale manier. De mondkapjes en 1,5 meter afstand waren niet meer nodig. De volgende jubilarissen werden in het zonnetje gezet: Harrie van der Sanden: 50 jaar lid, Harrie Gubbels en Kees Verstappen: beiden 40 jaar lid, de dirigente Marion van Eijk: 25 jaar lid en tot slot Henk Nijeboer en Klaas Wubs: beiden 12,5 jaar verbonden aan de vereniging. Een speciale attentie was er voor Jan Aben. Hij gaat na 53 jaar lidmaatschap het wat rustiger aan doen. Lovende woorden en de traditionele lofzang van de overige koorleden, alsmede de bijhorende versierselen en bloemen werden hun deel. De Dilemma’s vergrootte de feestvreugde met een sfeervol optreden. Helaas kon Harrie van der Sanden door omstandigheden niet aanwezig zijn. 

Voorzitter Erik Hesius concludeerde dat het ledenaantal van mannenkoor A Capella sterk groeiende is. Het mannenkoor heeft het repertoire flink uitgebreid, wat onder andere te horen zal zijn tijdens het concert ‘Levenslicht’ op zondagavond 18 december aanstaande vanaf 20.00 uur in de Koepelkerk.

Uit de krant