Zijne Dorstlustige Hoogheid Prins Leon d’n Urste met Prinses Els van De Pompers.
Zijne Dorstlustige Hoogheid Prins Leon d’n Urste met Prinses Els van De Pompers.

De Pompers presenteren prins Leon d’n Urste

Algemeen 377 keer gelezen

SOMEREN - Leon Linders is de 38e regent bij carnavalsvereniging De Pompers. Hij regeert als Zijne Dorstlustige Hoogheid Prins Leon d’n Urste. 

Prins Leon Linders is getrouwd met Prinses Els Linders-Hanssen en zij wonen in Someren. Samen hebben ze twee kinderen: Dex (5) en Eef (3). Leon Linders is werkzaam als Mechanical Engineer bij van Dongen Engineering in Someren.

Prins Leon is een bekende binnen handbalvereniging Someren onder meer als bestuurslid, al 11 seizoenen leider van Senioren 1, lid van de sponsorcommissie en organisator van het scholen toernooi. In zijn vrije tijd bouwt Leon graag met Lego en springt hij op zondagmorgen wel eens op zijn Mountainbike.

Prinses Els is werkzaam als specialist Webcare bij Rabobank Nederland. Daarnaast is Prinses Els al jarenlang lid bij toneelvereniging de Speledonckers, en tennist ze bij tennisvereniging Packador.

Samen met zijn bevriende Adjudant Maurice en Hofdame Meggy gaan ze van carnaval in Someren een prachtig feest maken in hun residentie ‘In d`n Herberg’, gelegen aan het Postelplein in Someren.

Uit de krant