Een groot aantal echtparen die in het zonnetje zijn gezet. (Foto: Eric Driessen)
Een groot aantal echtparen die in het zonnetje zijn gezet. (Foto: Eric Driessen)

Tiende editie Pracht Paren Middag in Someren

Algemeen 419 keer gelezen

SOMEREN - Het is inmiddels een niet meer weg te denken traditie. De jaarlijkse Pracht Paren Middag in Someren. Afgelopen zaterdag 19 november werden tientallen paren uit de gemeente Someren in het zonnetje gezet.

Op zaterdag 19 november vond voor de tiende keer de jaarlijkse Pracht Paren Middag van de gemeente Someren plaats. In Sociaal Cultureel Centrum de Ruchte werden 55 paren in het zonnetje gezet. Een van de paren was 65 jaar getrouwd. Zes echtparen waren zestig jaar getrouwd en de overige paren vierden dit jaar hun vijftigjarig huwelijk.

De middag stond in het teken van een gezellig samenzijn van de paren. Alle 55 paren werden welkom geheten door burgemeester Dilia Blok. Het muzikale entertainment tijdens de Pracht Paren Middag werd verzorgd door het Seniorenorkest Groot Someren, Mannenkoor A Capella en DJ Piet Berkers.

Deze middag werd ook een groepsfoto gemaakt door Eric Driessen. De organisatie  van de Pracht Paren Middag is in handen van vertegenwoordigers van Somerense Verenigingen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant