De vier leden van het eerste uur: Nicole Cuypers-verberne, Herman Tesselaar, Ton Janssen en Marij Tesselaar.
De vier leden van het eerste uur: Nicole Cuypers-verberne, Herman Tesselaar, Ton Janssen en Marij Tesselaar.

Al een halve eeuw bij De Speledonckers

Algemeen 201 keer gelezen

SOMEREN - Toneelvereniging De Speledonckers uit Someren zette vorige week tijdens de algemene ledenvergadering een aantal jubilerende leden in het zonnetje. Dat waren er dit jaar bovengemiddeld veel.

De algemene ledenvergadering was dit keer extra bijzonder, omdat het alweer de vijftigste editie was. De Speledonckers hebben er zodoende al een jubileumjaar opzitten. Bij aanvang van de vergadering blikte voorzitter Rietje Snijders daar nog even op terug. Ook keek ze vooruit naar wat er nog komen gaat.

Zo wordt er wat geschoven binnen het bestuur. Bodine van der Lubbe, Gert-Jan Bakermans en Ilse Davidse stoppen ermee en worden vervangen door Berry Reuvers, Gerry Hurkmans en Annie Koolen.

Felicitaties waren er ook voor de jubilarissen. Zo zijn Ruud van Eijk, Susanne Meulendijks, Geert van Gastel, Hans van Kilsdonk en Martien Claassen al 25 jaar bij de toneelvereniging. Fred Rooijakkers vierde zijn 40-jarig jubileum en tot slot koesteren De Speledonckers ook nog vier leden van het eerste uur: Herman Tesselaar, Marijke Tesselaar, Ton Janssen en Nicole Cuypers-Verberne ontvingen naast een bosje bloemen ook een speciaal beeldje, gemaakt door kunstenares Minet Wijlaars.

Uit de krant

Uit de krant