De Rabobank zal vanaf juni 2023 niet meer te bezoeken zijn in Someren.
De Rabobank zal vanaf juni 2023 niet meer te bezoeken zijn in Someren.

Rabobank sluit in juni 2023 haar deuren

Algemeen 80 keer gelezen

SOMEREN - De Rabobank zal vanaf juni 2023 niet meer te bezoeken zijn in Someren. De ruimte die zij verlaten zal worden opgevuld door fysiotherapeut Paul van der Weerden.

Op dit moment zijn Praktijk voor Fysiotherapie & Sport revalidatie Paul van der Weerden en Rabobank gezamenlijk gevestigd in het pand van Trainingscentrum Teun en Paul aan de Verdonckstraat 2 in Someren. De Rabobank ziet echter het kantoorbezoek steeds verder afnemen. Dit komt omdat steeds meer klanten hun bankzaken via internet of de app zelf regelen. Daarom is besloten het kantoor in Someren vanaf 1 juni 2023 te sluiten. Coöperatief directeur Rudi van Hoof: ‘We stellen betrokkenen hier nu al van op de hoogte, zodat we ruim de tijd hebben om onze klanten goed te begeleiden naar de alternatieven. Een deel van de klanten helpen we ook zelfredzamer te worden. 

Paul van der Weerden, van wie Rabobank de ruimte huurt en nu ook al gevestigd aan de Verdonckstraat in Someren, gaat de ruimte zelf gebruiken vanaf juni 2023. Paul: “Door een toenemende vraag naar begeleiding op het gebied van leefstijl en voeding en de extra behoefte aan fysiotherapie, is de ruimte goed in te vullen.”

Uit de krant

Uit de krant