Ondanks de 'coronastop' slaagden tien cursisten in 2020 en 2022 voor hun diploma Eerste Hulp. Maandag kregen zij hun diploma.
Ondanks de 'coronastop' slaagden tien cursisten in 2020 en 2022 voor hun diploma Eerste Hulp. Maandag kregen zij hun diploma.

EHBO Someren sluit seizoen af met jubilarissen en geslaagden

Algemeen 142 keer gelezen

SOMEREN - EHBO-vereniging Someren heeft afgelopen maandag haar jubilarissen gehuldigd. Ook kregen tien cursisten het diploma Eerste hulp uitgereikt.

Ondanks de ‘coronastop’ slaagden tien cursisten in 2020 en 2022 voor hun diploma Eerste Hulp: Aniek Wolters, Els van Houts, Diana vd Oetelaar, Inge Leenen, Brian van Oosterhout, Karlijn vd Ven, Elieke van Bogget, Ruud vd Kruijs, Paul van Otterdijk en Amber Maas ontvingen hun diploma uit handen van wethouder Louis Swinkels. Een speciale attentie was er voor instructeur Nico van Mierlo die al veertig jaar Lotus is. Vervolgens werden enkele jubilarissen in het zonnetje gezet. Tien jaar lid van de vereniging is Theo Meeuws. Nel Kuijpers en Theo Elbersen zijn al 25 jaar actief voor de EHBO. Wim vd Wallen is al 50 jaar lid en zet zich op vele fronten in. Donateur Harrie Maas draagt de EHBO eveneens 50 jaar een warm hart toe. Tot slot reikte de voorzitter een verenigingsinsigne in brons uit aan Manuela van Meel. Ze is al 22 jaar actief lid en sinds 2018 heeft ze de administratie van de hulpverleningscommissie onder haar hoede. Lia Verberne ontving een verenigingsinsigne in goud. Ze is in het verleden actief geweest op vele fronten zoals Lotus, instructeur reanimeren, bestuurslid en is sinds 2016 vicevoorzitter.

Uit de krant