Afbeelding

Op De Koffie Bai keert na lange tijd terug

Algemeen 293 keer gelezen

SOMEREN - De internetserie Op De Koffie Bai is terug. Na een lange ‘winterslaap’ trekt presentator Dirk van Diepen samen met zijn cameraman weer door de gemeente Someren om bijzondere verhalen op te halen.

Aankomende zaterdag komt de eerste aflevering van het nieuwe seizoen online. Dirk: “We zijn weer wakker na een lange winterslaap en de coronaperiode.” Gewapend met de bekende koekjes had Dirk het niet makkelijk de eerste aflevering. “Pas na vele kilometers rijden en tot drie keer toe aan een gesloten deur te komen, hadden we beet. Het liep meteen gesmeerd, maar tijdens het gesprek bleek dat toch tegen te vallen. Zijn grote hobby, waar we eigenlijk voor kwamen, was enkele maanden geleden naar het buitenland vertrokken”, zegt Dirk.

Website

Nieuwsgierig geworden naar de eerste aflevering, kijk dan aanstaande zaterdag vanaf 09.00 uur naar deel één. Dit kan op YouTube of op de website: www.opdekoffiebai. Dirk: “En o ja, moeder de vrouw blies het verhaaltje uit, of was het nu doven? Ik zou zeggen kijken maar en alles wordt dan duidelijk.”

Uit de krant