Enkele werken die tijdens de expositie te zien zijn.
Enkele werken die tijdens de expositie te zien zijn.

Expositie in bibliotheek

Algemeen 50 keer gelezen

SOMEREN - In de bibliotheek in Someren zijn tot en met 2 maart kunstwerken van cursisten van Irma van Gemert uit Someren te bezichtigen.

Irma van Gemert woont al haar hele leven in Someren-Eind. Sinds enkele jaren mag ze zichzelf kunstenares noemen. Ze volgde de opleiding schilderkunst aan de academie in Arendonk, België. Als kind heeft ze altijd al veel geschilderd en getekend, maar haar passie ligt bij de schilderkunst, het mengen van kleuren en bezig zijn met de materie. Met veel plezier geeft Irma deze passie nu door aan haar cursisten. In kleine groepjes geeft ze schilderlessen in haar atelier aan huis: Irma’s atelier. De resultaten van deze lessen zijn momenteel te zien in de bibliotheek. 

Irma: “Ik krijg er enorm veel energie van als ik zie dat mijn cursisten vooruitgang boeken. Daarom komt er ieder maand een ander basisthema aan bod in mijn schilderlessen. Want als je de basis goed beheerst, kun je je creativiteit verder gaan ontwikkelen. Zowel een beginnend kunstenaar als een gevorderd kunstenaar kan bij mij terecht voor schilderlessen.” 

De bibliotheek is momenteel geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur.

Uit de krant