Ook dit jaar geen nieuwe prins en geen Kloenk festival bij carnavalsvereniging De Meerpoel.
Ook dit jaar geen nieuwe prins en geen Kloenk festival bij carnavalsvereniging De Meerpoel.

Geen nieuw prinsenpaar bij De Meerpoel

Algemeen 327 keer gelezen

SOMEREN - Carnavalsvereniging De Meerpoel heeft afgelopen week besloten geen nieuw prinsenpaar te onthullen. Ook hebben zij de voorbereiding van enkele activiteiten stopgezet.

Het valt de vereniging zwaar. Opnieuw kunnen zij, net als alle andere verenigingen, geen normaal carnavalsjaar vieren. Het bestuur van De Meerpoel wilde niet meer afwachten en hebben afgelopen week de knoop doorgehakt. “We zijn gestopt met voorbereidingen rondom Kloenk, ons carnavalsprogramma in de grote feesttent op het Wilhelminaplein. Mocht het tijdens de carnavalsdagen toch mogelijk zijn om activiteiten te organiseren, dan zullen we te zijner tijd pas kijken wat mogelijk is”, aldus het bestuur. 

Over het al dan niet door laten gaan van de Záonikaovenden, welke gepland staan voor het laatste weekend van januari en het eerste weekend van februari is op dit moment nog geen definitief besluit genomen. Hiervoor wacht De Meerpoel de ontwikkelingen rondom het coronavirus af.

De vereniging is wel aan het kijken naar de mogelijkheid om een zomercarnaval te organiseren. Hiermee zouden zij een deel van het carnavalsprogramma toch kunnen laten plaatsvinden in een periode waarin meer mogelijk is.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant