Tijdens de aanhouding werd er lachgas en ballonnen gevonden in de auto. (Foto: Politie Basisteam Peelland)
Tijdens de aanhouding werd er lachgas en ballonnen gevonden in de auto. (Foto: Politie Basisteam Peelland)

Lachgas en ballonnen aangetroffen bij aanhouding

Algemeen 297 keer gelezen

LIEROP - Op de nacht van 4 op 5 december heeft de politie na een bizarre achtervolging een bestuurder aangehouden. Hierbij zijn ballonnen en lachgas aangetroffen.

Er werd ‘s avonds een melding gedaan van iemand die zeer gevaarlijk reed en onder invloed leek te zijn. De melder hield de positie goed in de gate en keek toe hoe de bestuurder levensgevaarlijke capriolen uithaalde, waaronder het rijden op de baan voor het verkeer in tegengestelde richting. “Samen met de collega’s van politie Geldrop/Nuenen troffen we het voertuig op de Stipdonk in Lierop”, meldt Politie Basisteam Peelland op social media. “Na het geven van het stopteken ging de bestuurder, met een ballon in de mond, er vandoor op de Oude Goorenweg. Er ontstond een achtervolging waarop we het voertuig samen klem konden rijden.” 

De bestuurder probeerde daarna tevergeefs weg te raken maar die kon geen kant meer op. De bestuurder weigerde nog steeds elke medewerking en het portierraam werd ingeslagen, waarna de politieagenten de bestuurder uit de auto konden halen. In de auto troffen ze diverse ballonnen en een lachgastank aan. De bestuurder is meegenomen door de politie. Zijn auto is in beslag genomen en het rijbewijs ingevorderd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant