Heel Someren gaat bakken voor elkaar om elkaar een steuntje in de rug te geven. (Foto: ANP)
Heel Someren gaat bakken voor elkaar om elkaar een steuntje in de rug te geven. (Foto: ANP)

Heel Someren gaat bakken voor een ander

Algemeen 298 keer gelezen

SOMEREN - De december maand is weer begonnen en daardoor verdienen mensen wel een beetje meer warmte. Want dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom organiseert CDA Someren ‘Heel Someren Bakt!’

Ouderen zijn meer alleen door corona, andere zetten zich juist extra in door een boodschap te doen voor mensen die liever de deur niet meer uit gaan, een ander werkt al maanden met besmette coronapatiënten. Er zijn genoeg mensen die tijdens de decembermaand in het zonnetje gezet mogen worden. Dat vond CDA Someren ook en daarom hebben ze de actie ‘Heel Someren Bakt!’ bedacht. 

Ze hopen dat Somenaren voor elkaar iets lekkers gaan bakken om elkaar een steuntje in de rug te geven of juist hun blijk van dank te betuigen. Je kan je aanmelden vóór 15 december via heelsomerenbakt@gmail.com, laat ze weten voor wie je iets bakt en vooral waarom die gene het verdient. Je kan dan vrijdag 17 of zaterdagochtend 18 december in de keuken aan de slag. Tussen 11.00 uur en 12.00 uur komen ze het baksel bij je thuis ophalen en dan zorgen zij ervoor dat het dezelfde dag nog bezorgd wordt. Heb je geen tijd om te bakken maar weet je wel iemand die een baksel verdient? Stuur een mail en misschien brengen ze wel iets lekkers langs.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant