Diede samen met Marthe De Pillecyn (l) en Hanne Verbruggen (r) van K3. (Foto: VTM)
Diede samen met Marthe De Pillecyn (l) en Hanne Verbruggen (r) van K3. (Foto: VTM)

Diede van den Heuvel redt het net niet

di 30 nov 2021, 16:18 Algemeen

SOMEREN - Diede van den Heuvel uit Someren heeft het zaterdag niet tot de nieuwe K3 geschopt. In een spannende finale verliet zij als eerste het toneel, maar kon met opgeheven hoofd terugkijken op een mooi avontuur.

Kijkers in zowel Nederland als België konden afgelopen zaterdag tijdens de finale voor het eerst hun stem uitbrengen. Na de eerste finaleronde zat het K3-avontuur er op voor Diede. Met haar optreden met het nieuwe liedje ‘Kruisje Op De Wereldkaart’ wist de Somerense niet de harten van de mensen thuis te veroveren. Een verrassende uitkomst, omdat Diede de finale geheel op eigen kracht behaalde en tijdens de studioshows lange tijd op kop heeft gestaan. Het publiek thuis gaf de meeste stemmen aan haar mede-finalisten Julia en Amy.

 De jury, uitgezonderd het Vlaamse jurylid Ingeborg Sergeant, koos daarna voor Celester en zo kwam er een einde aan het avontuur van Diede in de talentenjacht. Maar niet voordat ze een staande ovatie kreeg van het publiek in de studio. Na afloop gaf Diede tegen Showbizz TV België aan: “Ik hoop dat er iets op mijn pad komt, dat wil ik echt, want ik sta het liefst op het podium om te zingen en te dansen en mensen te vermaken, dus wie weet.”

Uit de krant