Afbeelding
Marius van Deursen

SVSH wint topper

Sport 206 keer gelezen

REGIO - Ondanks alle coronamaatregelen werd er ‘gewoon’ gevoetbald in onze regio. Zo wist SV Lierop de derby tegen SSE te winnen en pakte SVSH drie punten tegen koploper Tongelre.

De dames van Someren/NWC hadden een mindere dag. Tegen FC Eindhoven 2 kwam de ploeg van Hoeben nog wel met 0-1 voor door Elisa Vaessen, maar uiteindelijk bleek de tegenstander een maatje te groot: 6-1. Ondo beleefde een goede zondag. Op eigen veld werd ASV’33 met 3-0 verslagen. Doelpunten: Rudi Nijssen (2x) en Willem Slaats. SV Lierop en SSE troffen elkaar in Someren-Eind. In een spannende wedstrijd trok de ploeg van Mark Lommen aan het langste eind: 1-2. Doelpunten SV Lierop: Sem van de Nieuwenhof en Rob van der Sluijs. Doelpunt SSE: Merijn Altena. 

In de vijfde klasse C bracht SVSH de spanning terug door met 1-3 te winnen van koploper Tongelre. In een boeiende wedstrijd schoten Erwin Toonders, Rick van Tulden en Stefan Maas het team uit Someren-Heide naar de overwinning. SVSH is nu gedeeld koploper. Olympia Boys liep onverwacht tegen een zware nederlaag aan. In Nederweert ging de ploeg uit Ommel met 4-0 onderuit.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant