Afbeelding

Marco Stolwijk lijsttrekker van LSH

Algemeen 335 keer gelezen

SOMEREN-HEIDE - Marco Stolwijk uit Someren-Heide is opnieuw verkozen tot lijsttrekker van Lokaal Someren en Someren-Heide (LSH), voorheen Lijst Someren-Heide. 

Stolwijk (42) heeft inmiddels al elf jaar ervaring als raadslid binnen de gemeenteraad van Someren, waarvan acht jaar als fractievoorzitter. Door zijn jarenlange raadslidmaatschap namens de Lijst Someren-Heide is hij geen onbekende meer. In het dagelijkse leven is de inwoner van Someren-Heide werkzaam als Hoofd Vastgoedbeheer bij Kadans Science Partner. 

Persoonlijk zal Stolwijk zich hard maken voor alles wat met bouwen en wonen, onderwijs, buitengebied en sport te maken heeft. “Op deze onderdelen is erg veel te doen de komende jaren, er wordt veel te weinig gebouwd en de leefbaarheid in de kleine dorpen staat onder druk”, aldus de lijstrekker van de LSH.

LSH
Met een nieuw logo, naam en koers wil LSH een verbindende rol invullen tussen enerzijds de (kleine) dorpen onderling en anderzijds tussen burgers en overheid. Stolwijk: “We gaan vol voor onze eigen koers en willen de vertegenwoordiger zijn voor de burgers in alle dorpen met Someren-Heide als voorbeeld en tegelijkertijd opkomen voor ons prachtige buitengebied.” De komende maanden zal de partij werken we aan het  verkiezingsprogramma en kandidatenlijst waarin deze punten tot uiting komen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant