Als alles meezit zal Handbal Someren eind december weer een scholentoernooi organiseren. (Archieffoto: Hans Wasmus)
Als alles meezit zal Handbal Someren eind december weer een scholentoernooi organiseren. (Archieffoto: Hans Wasmus)

Scholentoernooi Handbal Someren blijft groeien

Sport 250 keer gelezen

SOMEREN - De handbalsport zit in de lift. Handbal Someren merkt deze trend bij de jeugd. Ook dit jaar organiseren zij een scholentoernooi, grootser dan ooit.

Nieuw dit jaar is dat ook de basisscholen vanuit Asten welkom zijn om deel te nemen aan het toernooi. Dit jaar vindt het toernooi plaats op maandag 27 december, mits alles meezit wat betreft de coronamaatregelen. Mocht alles doorgaan zal er van 8.00 uur tot 17.00 uur volop worden gestreden in sporthal De Postel om de felbegeerde wisselbeker. 

Loterij
Tijdens het toernooi wordt er ook een loterij gehouden waarbij diverse prijzen te winnen zijn. Diverse Somerense winkeliers en ondernemers hebben prijzen beschikbaar gesteld. De opbrengst van deze loterij komt, onder andere, ten goede van het scholentoernooi. “Heeft u niets te doen op de laatste maandag van het jaar, zet het dan alvast in de agenda en kom kijken hoe de jeugd van Someren en Asten opgaan in het spel”, aldus de vereniging. De toegang voor het toernooi is gratis en een hapje en drankje zijn te verkrijgen in Sportcafé de Postel. Binnenkort zal er meer informatie volgen via: www.handbalsomeren.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant