Patrick Turcken en Davey Beijer zijn dit jaar de dj's in de Glazen Kooi. (Foto: Boets Media)
Patrick Turcken en Davey Beijer zijn dit jaar de dj's in de Glazen Kooi. (Foto: Boets Media)

Glazen Kooi gaat door

Algemeen 440 keer gelezen

SOMEREN - Dit jaar zal er weer een Glazen Kooi te vinden zijn op het Wilhelminaplein. Op 17, 18 en 19 december laten de dj’s Davey Beijer en Patrick Turcken zich vrijwillig opsluiten voor twee goede doelen.

Drie dagen lang zullen Davey en Patrick weer plaatjes draaien en geld inzamelen voor de goede doelen Stichting Voedselbank Deurne-Asten-Someren en Stichting Intocht Sinterklaas Someren. De keuze voor de goede doelen was een gemakkelijke. De voedselbank zet zich al tientallen jaren in voor de huishoudens, die om wat voor reden dan ook in de financiële problemen zijn gekomen en daardoor niet meer in hun eerste levensbehoefte kunnen voorzien. De voedselbank verzamelt wekelijks levensmiddelen om deze zo weer door te geven aan armlastige gezinnen die voldoen aan de normen om gebruik te kunnen maken van de voedselbank. 

Het tweede goede doel was ook zo gekozen. Hoewel Sinterklaas alweer richting Spanje is vertrokken tijdens de Glazen Kooi, wil de organisatie graag geld inzamelen om volgend jaar de jeugd van Someren en omstreken te voorzien van een super leuke intocht. Naast de vrijwilligers die hier hun hart en ziel insteken is er ook budget nodig om dit op te zetten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant