De jubilarissen van fanfare St. Willibrordus op een rij.
De jubilarissen van fanfare St. Willibrordus op een rij.

Fanfare St. Willibrordus zet jubilarissen in het zonnetje

Algemeen 226 keer gelezen

LIEROP - Fanfare St. Willibrordus heeft zaterdag na lange tijd weer eens een jubilarissenviering gehouden. Liefst twaalf leden werden gehuldigd en op een mooie wijze in het zonnetje gezet.

De avond begon met de huldiging van de leden die 25 jaar lid zijn van de fanfare. Els van Lieshout-van den Heuvel, Loes Dekkers, Geert Raijmakers, Hans Verbruggen, Mieke van Waaijenburg en Huub van Waaijenburg werden allen toegesproken door de voorzitter van de vereniging, Robert van Otterdijk. Daarna was het tijd voor de 40-jarige jubilarissen, dat waren er maar liefst vier. Antoon van Asten, Mary Maas, John van Asten en Gerrit Sanders. Ook zei hoorden mooie worden van de voorzitter.

Of het nog niet genoeg was, kwam daar ook Ton van Schalen bij. Ton is al een halve eeuw verbonden aan de fanfare. Maar er is altijd baas boven baas. Jan van Lieshout sr. vierde zaterdag zijn 60-jarig jubileum bij St. Willibrordus. Met beide heren werden herinneringen opgehaald en hoorden zij aan wat ze voor de fanfare hebben betekend.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant