Harrie van Kemenade samen met zijn vrouw. Zaterdag werd hij in het zonnetje gezet. (Foto: Nannie van Hoof)
Harrie van Kemenade samen met zijn vrouw. Zaterdag werd hij in het zonnetje gezet. (Foto: Nannie van Hoof) Nannie van Hoof

De Happy Drivers huldigt Harrie van Kemenade

Algemeen 33 keer gelezen

SOMEREN-EIND - Motortoerclub De Happy Drivers uit Someren-Eind heeft afgelopen zaterdag jubilaris Harrie van Kemenade in het zonnetje gezet vanwege zijn 25-jarig lidmaatschap bij de club.

Normaal gesproken zouden er tijdens de jaarlijkse feestavond twee jubilarissen worden gehuldigd, maar Marika van der Velden ontbrak vanwege omstandigheden. Harrie van Kemenade was wel aanwezig en kreeg uit handen van voorzitter William Leenen een oorkonde, een bierpakket, een dinerbon van café-zaal Jan van Tieskes en een sleutelhanger met inscriptie. Harrie kwam 25 jaar geleden bij de club door een collega. Die nodigde hem uit voor een ritje bij De Happy Drivers. Zo is hij lid geworden en heeft hij later zijn zwager ook warm kunnen maken om lid te worden van de club. Harrie is een trouwe deelnemer als beveiliger bij diverse evenementen zoals de Kennedymars en het Zorgenkind. Marika van der Velden wordt op een later tijdstip gehuldigd.

Happy Driver
Tijdens de feestavond werd ook de 'Happy Driver van het jaar' gekozen. Deze eer viel ditmaal ten deel aan Paul Aarts.

Uit de krant