Binnen nu en iets meer dan twee weken is er een nieuwe prins in Lierop. Op de foto de laatste prins, prins Thijs den 1e.
Binnen nu en iets meer dan twee weken is er een nieuwe prins in Lierop. Op de foto de laatste prins, prins Thijs den 1e.

Vernieuwingen binnen carnavalsvereniging de Kaauw Voetjes

Algemeen 115 keer gelezen

LIEROP - Men telt de dagen langzaam af. Wie worden toch de nieuwe hoogheden van carnavalsvereniging De Kaauw Voetjes uit Lierop. De vereniging kijkt uit naar het nieuwe seizoen, een seizoen vol vernieuwingen.

De onthullingen van carnavalsvereniging de Kaauw Voetjes staan weer voor deur. De ijskoude spanning is al om te snijden in Lierop. De onthulling zal plaatsvinden op zaterdag 13 november in de eerste stempelhut OJC Nirwana. Vanaf 18.30 uur worden eerst de jeugdhoogheden onthuld en aansluitend zullen de volwassen hoogheden bekend worden gemaakt. “Zoals altijd gebeurt dat in Lierop op een zeer spectaculaire manier die je zeker niet mag missen”, aldus de organisatie. In verband met de dan nog geldende coronamaatregelen zullen er wel toegangsbewijzen besteld moeten worden. Dit kan tot 6 november

Verandering en vernieuwing
Het nieuwe carnavalsseizoen zit bomvol vernieuwingen en veranderingen. Een van die vernieuwingen is dat de onthulling van de nieuwe hoogheden zal plaatsvinden in OJC Nirwana. Omdat er nog steeds enkele coronamaatregelen van kracht zijn, wordt er dit jaar gewerkt met een ‘ticket-verkoop’. “Maar schrik niet. Je besteld online een ticket van 2,50 euro, exclusief servicekosten, en ontvangt bij de entree een gratis consumptiebon. Hierdoor is de entree alsnog nagenoeg gratis”, laat de organisatie weten. Op basis van het aantal bestelde toegangsbewijzen zal de organisatie bekijken of de zaal verder uitgebreid moet worden.

Tickets
Iedereen vanaf 13 jaar moet een entreebewijs bestellen en in het bezit zijn van een geldige QR-code (vaccinatiebewijs) of testbewijs. De avond duurt tot 00.00 uur. Tickets zijn te bestellen via de volgende  link: www.eventbrite.nl/e/tickets-de-onthulling.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant