Jan van den Boomen is inmiddels al 44 jaar lid van carnavalsvereniging De Meerpoel. (Foto: Eric Driessen)
Jan van den Boomen is inmiddels al 44 jaar lid van carnavalsvereniging De Meerpoel. (Foto: Eric Driessen) Eric Driessen

Jubilarissen aan deur gehuldigd

Algemeen 88 keer gelezen

SOMEREN - Carnavalsvereniging De Meerpoel uit Someren heeft afgelopen zaterdag hun jubilarissen in het zonnetje gezet. Dit deden zij middels een speciaal ‘coronaproof’ bezoek aan de voordeur.

Normaliter huldigt carnavalsvereniging De Meerpoel de jubilarissen tijdens de prinsenreceptie, maar het verhaal is inmiddels bekend waarom dit niet door kan gaan. Om de leden toch in het zonnetje te zetten, kwam het bestuur afgelopen zaterdag langs de deur. Een speciale attentie was er voor Jan van den Boomen. Hij is inmiddels al 44 jaar lid van de vereniging. Aan de deur ontving Jan een mooi beeldje en een bloemetje als aandenken. Vier personen zijn 22 jaar lid van de vereniging: Frans-Jozef Knapen, Dorus Rijntjes, Ad van Seggelen en Rob van de Vossenberg. Ook kwam De Meerpoel langs bij Jeroen Bakermans, Ellen Bakermans, Boudewijn ten Bokum, Miranda ten Bokum, Ruud Meeuws, Hendrik Toonen en Lieke Wijnen. Zij kregen een bloemetje voor hun 11-jarig jubileum bij de carnavalsvereniging uit Someren.

Dankwoord

“Namens het bestuur willen wij alle jubilarissen danken voor hun jarenlange lidmaatschap en inzet voor de vereniging”, aldus het bestuur van De Meerpoel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant