Afbeelding

Piraten Festival

zaterdag 6 april 2024 20:00

De gelegenheidsband Goet Foud’ geeft zaterdag 6 april in de zaal van Hotel Centraal een optreden tijdens het Piraten Festival.

Zo´n 40 jaar geleden waren de etherpiraten de koning van de 3 meterband. In Someren en omstreken waren diverse radiopiraten actief die wekelijks hun programma`s uitzonden, met vele trouwe luisteraars. Ontelbare verzoeknummers werden de ether in geslingerd met de mooiste verhalen daarbij. De muziek van die tijd was uniek en menig zanger, zangeres of band is groot geworden dankzij de radiopiraten. Op 6 april gaan we deze tijden van weleer voor een avondje terughalen. De Goet Foud Band gaat op deze avond de muziek live spelen, die populair was bij de piraten en zijn luisteraars. 

“Wij willen iedereen graag uitnodigen om aanwezig te zijn bij deze unieke avond. Het wordt een nostalgisch avond uit samen met je familie, vrienden en collega’s om samen terug te gaan in die tijd. Er mag natuurlijk ook ouderwets gedanst worden. Een aantal oud dj´s van piratenzenders uit Someren en omstreken zullen in de pauzes van de band de zaak opvullen met de mooiste piraten hits. Graag zien wij jullie op zaterdag 6 april bij het Piraten Festival, bij Zaal Centraal, gelegen aan het Wilhelminaplein te Someren. Aanvang 20.00 uur en de entree is geheel gratis!”

Locatie