Afbeelding
Hein van Bakel

Peelland Truckrun

zondag 14 april 2024 10:30

Door Deurne - Asten - Someren - Liessel - Bakel. Editie 33. Ongeveer 150 tot 200 mensen gaan genieten als passagiers met een beperking van een 54 kilometer lange tocht door de regio  

Duur
Drie en een half uur. Langs de route staan veel toeschouwers die het konvooi al staan op te wachten of afkomen op het geluid van de hoorns.

De passagiers met een beperking
worden tussen 9.45 en 10.15 uur verwacht bij Spuiterij Munsters. Na inschrijving ontvangt iedere deel­nemer het traditionele vaantje als herinnering aan deze Peelland Truckrun. Hierna kunnen tussen 150 en 200 deelnemers een truck opzoeken. Wie wil wordt met een taxi naar een truck worden ­gebracht. De deelnemers die niet zelfstandig kunnen instappen worden via de laadklep van een aanhanger in de cabine van ‘het paleisje op wielen’ getild.

Motorrijders
Het konvooi wordt begeleid door motorrijders. De motorrijders zullen het verkeer in goede banen leiden, zodat er zo weinig mogelijk overlast ontstaat voor de overige verkeersdeelnemers. De E.H.B.O. uit Someren is wederom aanwezig om indien nodig medische assistentie te verlenen.

O.a. demonstratie miniatuurvrachtwagens
In de Loods van Spuiterij Munsters is voor vertrek en na afloop weer van alles te doen. Er is muziek, er kan iets gedronken worden en er staat een springkussen. Ook onze vaste gasten met de miniatuurvrachtwagens zijn weer van de partij. Zij hebben een baan uitgezet voor een demonstratie met deze miniatuurvrachtwagens. je kijkt je ogen uit wat zij allemaal met deze wagens kunnen!

Tot slot
De Peelland Truckrun is mogelijk dankzij de belangeloze medewerking van Spuiterij Munsters in Deurne, de vele bedrijven die hun trucks ter beschikking stellen, de chauffeurs die er hun vrije tijd in willen steken, de motorrijders, de E.H.B.O. en de vele andere vrijwilligers. En niet te vergeten alle sponsors die het evenement elk jaar goed gezind zijn. De organisatie vraagt begrip van de medeweggebruikers en omwonenden voor de eventuele overlast en hoopt dat zij ook dit jaar hun medewerking willen verlenen aan een goede doortocht van ons konvooi. Uw gehandicapte medemens is er u dankbaar voor!

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij Maico Meyer: 06-15230700. peellandtruckrun@live.nl