Afbeelding

R.A.T.S. met een wereldshow in De Ruchte

zaterdag 9 maart 2024 20:00

Met maar liefst 12,5 jaar ervaring in feesttent, café of theaterzaal zijn menig podia niet onbekend gebleven. Dit alles natuurlijk in de regio van het vertrouwde Brabant en Limburg. Een wereldtournee is er nog niet van gekomen en daar is het dus wel eens tijd voor. 

De theaterzaal van de Ruchte wordt omgetoverd tot het gezelligste feest van Nederland. We nemen je mee in een wervelende reis door verschillende muzikale landen, welke (mede) door lokale collega-muzikanten worden vertolkt. Onder andere komen Hillbilly Hayride, Goa Toch Fietse, Mark Urlus, The Pirats, Rudi und Carrell als gastoptreden.

Datum: 9 maart 2024
Aanvang: 20.00 uur
Bestellen: https://www.deruchte.nl/voorstelling/r-a-t-s-n-wereldshow/

Locatie