Afbeelding

Gratis inloopspreekuur Energiebesparing Someren

zaterdag 9 maart 2024 10:00

SOMEREN - Tijdens het inloopspreekuur energiebesparing kunnen bewoners en huiseigenaren in Someren, Someren-Heide, Someren-Eind en Lierop al hun vragen stellen over het besparen van energie en over het verduurzamen van hun woning. Dit gratis spreekuur is elke tweede en vierde zaterdag van de maand in Bibliotheek Someren.

Een team van lokale deskundige energiecoaches van het Energiehuis Slim Wonen is dan aanwezig om vragen te beantwoorden en om samen overzicht en inzicht te krijgen in mogelijke bespaarmaatregelen voor jouw woning.

Loop binnen
Het inloopspreekuur energiebesparing is in principe elke tweede en vierde zaterdag van de maand van 10.00 tot 12.30 uur in de Bibliotheek Someren (Molenstraat 12, Someren).

Gebruikmaken van het inloopspreekuur is kosteloos en zonder verplichtingen.