Afbeelding
Leo Roest

Informatiebijeenkomst over Senia leesclub

dinsdag 5 maart 2024 13:30

Samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Wilt u weten of een leesclub iets voor u is, kom dan naar de informatiebijeenkomst van Senia.

In Deurne, Asten en Someren start binnenkort een nieuwe Senia-leesclub. Daarom organiseert de landelijke organisatie Senia in samenwerking met Bibliotheek Helmond Peel een informatiebijeenkomst op dinsdagmiddag 5 maart 2024. Deze bijeenkomst is bedoeld voor mensen die het leuk vinden om te lezen en zo in contact willen komen met andere lees-liefhebbers om een boek met elkaar te bespreken. Meer informatie over de werkwijze is te vinden op www.senia.nl.

Praktische informatie Belangstellenden uit Deurne, Asten, Someren en omgeving zijn van harte welkom op dinsdagmiddag 5 maart 2024 aanvang 13.30 uur in de bibliotheek van Deurne gevestigd in het Huis voor de Samenleving, Markt 1 te Deurne.Die middag geeft een ambassadeur van Stichting Senia alle informatie over de werkwijze van een leesclub. Bij voldoende animo kan er die middag ook meteen een leesclub opgericht worden. De bijeenkomst is gratis en vrijblijvend. Wel graag even aanmelden. Dit kan via e-mail huber.windhorst@senia.nl , info@senia.nl of via de bibliotheek.