Afbeelding

Ierse middag in het Wintercafe de Vurherd

zondag 17 maart 2024 15:00

Op zondag 17 maart zal het Wintercafe de Vurherd Lierop voor de laatste keer dit seizoen haar deuren openen. Deze keer zal de middag in verband met St. Patrick’s Day in het teken staan van Ierland.

Compleet met coverband ‘Einstein’s Kitchen’, bijbehorende (Ierse) drankjes en hapjes zal deze middag garant staan voor veel gezelligheid. Einstein’s Kitchen serveert een pittige mix van rock-covers, van jaren ’70 tot nu. Een greep uit hun smaken: Alanis Morissette, Kings of Leon, Pearl Jam, Neil Young, Lenny Kravitz, Blur, The Scene. Herkenbaar, maar wel met typisch Einstein’s Kitchen sausje van meerstemmige zang en een helder geluid. Een groep bij wie de passie en plezier van het podium spatten, zo wordt elk nummer een feestje.

De deuren aan de Offermansstraat 10 zullen om 15.00 uur open gaan en de entree is geheel gratis.

Locatie