Zanggroep Vurmekaar.
Zanggroep Vurmekaar.

Jubileumoptreden Zanggroep Vurmekaar

zondag 10 maart 2024 14:30 tot 17:30

SOMEREN - Op zondag 10 maart geeft Zanggroep Vurmekaar ter ere van hun 15-jarig jubileum een optreden in Hotel Centraal in Someren. Tijdens dit optreden zingen zij een gedeelte van hun repertoire: oud-Hollands, Duits, Country, Flower-Power met een verrassingsoptreden tot slot.

Zanggroep Vurmekaar is 15 jaar geleden ontstaan tijdens de jaarlijkse ‘Top of een Flop’ optredens georganiseerd door carnavalsvereniging De Pompers en verzorgt sindsdien leuke en gezellige optredens door het gehele jaar heen. 

Uiteraard is Prins Albert d’n Urste samen met zijn gevolg 10 maart aanwezig net als oud-leden en vaste klanten waar Vur Mekaar door de jaren heen heeft mogen optreden. “Kortom alle ingrediënten voor een mooie middag. Dus heb je zin in een muzikale middag met Vur Mekaar, kom dan 10 maart gezellig langs in Hotel Centraal”, aldus de zanggroep. 

Het optreden begint om 14.30 uur (zaal open vanaf 14.00) en duurt tot 17.30 uur. Voor deze middag geldt: gratis entree.

Locatie