OJC Comeet in Someren.
OJC Comeet in Someren. Patrick Janssen

Funtime Minidisco

zondag 18 februari 2024 15:00

2024 is het jaar van de Olympische zomerspelen. En daarom presenteren wij de Mini Spelen! Een middag die helemaal in het teken zal staan van sport. De aankleding, spelletjes, schminken en de fotobooth zijn er helemaal op aangepast! Voor iedereen wat te doen en met een beetje geluk ga je weer met een leuke prijs naar huis. Verkleden mag, maar hoeft niet. Je kunt bijvoorbeeld een T-shirt aantrekken van je favoriete sportclub of een leuke pet op van max verstappen, het mag allemaal. Wij hebben er zin in, jullie ook?

Wat is Funtime Minidisco?
Speciaal voor de basisschooljeugd van groep 3, 4 en 5 wordt er 4 keer per jaar een geweldige discomiddag georganiseerd. Hierbij maken de kinderen op gepaste wijze hun eerste danspasjes in een jongerencentrum.

Funtime Minidisco is een onderdeel van OJC Comeet Someren. Zij organiseren feesten voor de kinderen van groep 3, 4 en 5 en dit minimaal 4 keer in het jaar. Dit is voor alle kinderen van de basisscholen uit de gemeente Someren en Asten. Uiteraard zijn neefjes, nichtjes en vrienden buiten deze gemeentes ook van harte welkom. Voor een klein bedrag van 5 euro hebben de kinderen een middag die ze niet snel zullen vergeten. Hierbij zit inbegrepen: Onbeperkt ranja en water, 1 snoepzak en 1 zakje chips.

Ouders mogen mee naar het café achter de zaal van Comeet en kinderen spelen en dansen in de zaal. In het café is koffie en thee verkrijgbaar voor 1 euro en frisdrank voor 2 euro. Er wordt op deze middag geen alcohol geschonken. Vanuit het café heb je goed zicht op de zaal en kun je iedereen zien genieten van deze geweldige middag!

 De middag begint altijd om 15:00 uur en is om 17:00 uur afgelopen.

Wat is er tijdens de Funtime Minidisco te doen?
Er is altijd een wisselend programma, zo wordt er de ene keer meer gefocust op spelletjes en de andere keer meer op dansen of een andere leuke verrassing. Houd daarom vooral onze Facebook pagina in de gaten, hier delen we vaak informatie.

 Bij vragen kunt u contact met ons opnemen via de mail: info@ojccomeet.nl

Locatie