Een archieffoto van een eerdere editie van de muziekmiddag in De Ruchte.

Kansplus organiseert muziekmiddag

vrijdag 8 oktober 2021 - 11:39|

SOMEREN - KansPlus Asten-Someren-Deurne organiseert zondag 10 oktober voor de veertiende keer de muziekmiddag: 'Wij gaan voor de Muziek'. 

Een muzikale happening met optredens van deelnemers (artiesten) met een beperking. Een tiental muzikanten en zangers met een beperking presenteren zich in De Ruchte op het grootste podium van Someren. Tevens is er een optreden van 'de Special Stars', de dansgroep en een optreden van de percussiegroep 'de Vrolijke Noot'. De presentatie is wederom in handen van Piet Berkers. De opzet van de middag is nagenoeg gelijk gebleven aan die van de vorige jaren.

Er wordt live gezongen, gespeeld en gedanst. Met onder andere hits van John Denver, Jan Smit en Rolly P. Evenals voorgaande jaren is er weer een gastoptreden. Dit jaar is er een exclusief mini-concert van Perry Zuidam. Aanvang van de middag is om 13.30 uur. De middag wordt met een gezamenlijke act afgesloten om 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt 5 euro per persoon inclusief een consumptie. Kaarten zijn te bestellen via: www.deruchte.nl. Toegang tot De Ruchte is alleen mogelijk met een geldig coronatoegangsbewijs. Na afloop is zitten verplicht in de foyer. Voor informatie: Henk Hoeben: 0493-491680 of Piet Berkers: 0493-495635.

Tags