Een fragment uit de wedstrijd Centersnacks-Buvo 4-2.

Uitslagen zaalvoetbal

maandag 20 september 2021 - 15:02|

Uitslagen 17 september:

Hoofdklasse:

SteenstraWillemBos       - Kanters         7  - 3

Bij Guus&Willem            - Topparty        7  - 3

Toff                               - vZoggel 1      4  - 3

Jan&Jan                        - Spang           2  - 4

1e klasse:

CanadeesMBerkers       - Educontract   0  - 4

BekenHDSolar              - Egelantier      2  - 1

Centersnacks                - BUVO           4  - 2

Duisenburgh                  - Vissers          5  - 2

Hurkmans                     - Loomans       1  - 2

2e klasse:

Jeuken                          - Houtmaat      4  - 0

LeenenRegiobank         - vHeugten       2  - 1

GIJS                             - Tonny’s         2  - 3

Kosman                        - Uncle Buck    1  - 3

Programma 24 september:

De Postel        

18:30      vHeugten          - Klumpke 

19:03      Houtmaat          - LeenenRegiobank 

19:34      ISM                  - Kosman 

20:05       Topparty           - Berkvens 

20:36       Jagershuis        - Jan&Jan 

21:07       Spang               - Bij Guus&Willem 

21:38       Kanters             - Postel 

22:09       vZoggel 1          - SteenstraWillemBos 

22:40       Educontract      - BekenHDSolar 

 

Varendonck                     

20:30      BUVO               - CanadeesMBerkers 

21:02      vZoggel 2          - Centersnacks 

21:33      Vissers             - DeskaMarkt8 

 22:04       vrij

In de hoofdklasse bouwde Spang binnen 15 minuten een 0-4 voorsprong op tegen Jan&Jan. Hierna kwam Jan&Jan terug tot 2-4 door doelpunten van Ron van Stratum. De treffers van Spang kwamen op naam van doelman Jowie van Heugten, Twan Meulendijks(2x) en Marijn van Bussel. Doelman Frank Ceelen van Jan&Jan speelde met al zijn uitstekende reddingen een hoofdrol in deze wedstrijd. Hij kon de nederlaag echter niet voorkomen, 2-4.

Toff en van Zoggel 1 lieten een mooie, spannende en sportieve wedstrijd zien. In een hoog tempo werd er gespeeld. In de 3e minuut opende Tijn van den Tillaar de score voor van Zoggel, 0-1. Nog geen minuut later zorgde Juul Verburgt voor de 1-1. Met een mooi geplaatst schot zorgde Stefan Maas in de 10e minuut voor de 1-2 voorsprong. Luuk Castelijn maakte na een mooie solo door het midden de gelijkmaker, 2-2. Weer kwam van Zoggel op voorspong na een puntertje van Stefan Maas onder de doelman door, 2-3. Meteen vanaf de aftrap kwam Toff weer op gelijke hoogte door Juul Verburgt, 3-3. Met nog drie minuten te gaan bepaalde Youri van Brussel uit een counter voor zijn team Toff de uitslag op 4-3.

Maar liefst 10 keer werd er gescoord bij Bij Guus&Willem tegen Topparty. Luc Bouwmans(2x), Max Sonnemans(4x) en Arco van Dijk scoorden voor Bij Guus&Willem. Chris Filippini(2x) en Ralf van de Laar deden dat voor Topparty, 7-3.

Bij SteenstraWillemBos tegen Kanters was Koen de Louw goed op dreef. Hij scoorde 6x. Niels Roijakkers maakte de 7e treffer voor SteenstraWillemBos. Na de 5-0 deed Kanters wat terug door Jan Meulendijks(2x) en Maico Meulen, 7-3.

In de 1e klasse won Duisenburgh met 5-2 van Vissers. Rob van Santvoort(2x), Martijn Mulder(2x) en René Cranenbroek scoorden voor Duisenburgh. Stan van Heugten en Pieter Velings deden dat voor Vissers, 5-2.

In de 2e minuut zette Koen Tomassen Loomans op een 0-1 voorsprong tegen Hurkmans. Een bal afkomstig van doelman Bart van Lierop van Hurkmans passeerde in de 20e minuut door het midden alles en iedereen, 1-1. Doelman Ferry Donders van Loomans liet zich ook niet onbetuigd en zorgde in de 25e minuut voor de overwinning van Loomans, 1-2.

Buvo ging vol overgave van start tegen Centersnacks en kwam door Marc van Enckevort en Tim van den Boomen op een 0-2 voorsprong. Centersnacks met veel ervaring kwam langzaam op gang en Tyrone Pelzers(2x) en John van Ganzewinkel(2x) zorgden voor een 4-2 winst van Centersnacks.

BekenHDSolar en Egelantier gingen goed tegen elkaar op. In de 11e minuut zette Erwin Toonders BekenHDSolar op voorsprong, 1-0. Tien minuten later trok Chris Bernards de stand weer gelijk, 1-1. Frank Dijkmans bezorgde zijn team BekenHDSolar twee minuten voor tijd de 2-1 winst.

CanadeesMBerkers en Educontract openden de competitie 21/22. Willem Basten schoot in de 4e minuut vanaf de 10 meterlijn hard in de kruising, 0-1. In de 7e minuut zorgde Daan Hooglugt van afstand voor de 0-2. CanadeesMBerkers ging meer inde aanval. Stef van den Wijnboom maakte daar in de 13e minuut goed gebruik van en schoot vanaf eigen helft in een leeg doel, 0-3. Door een ongelukkig eigen doelpunt verloor CanadeesMBerkers hun eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen met 0-4.

In de 2e klasse verloor nieuwkomer Kosman met 1-3 van Uncle Buck. In de 28e minuut bij een 0-3 achterstand redde Joris Reintjes met een intikker uit de draai voor de eretreffer voor Kosman. Luuk Verhees(2x) en een eigen doelpunt van Kosman zorgden voor de winst van Uncle Buck, 1-3.

Gijs ging prima van start tegen Tonny’s. Na 20 minuten stond het 2-0 voor Gijs door Rudi Strauss(15e) en Tijn Leendert(20e). Gijs kon de voorsprong echter niet vasthouden. Nick Vermegen(2x) en Erwin Altena bezorgden Tonny’s de volle winst in de laatste 10 minuten, 2-3.

In een wedstrijd waarin van beide kanten hard werd gewerkt ging Jeuken er met en ruime 4-0 overwinning op Houtman vandoor. Thijs Haasen(3x) en Tim Verdonschot scoorden voor Jeuken. Houtman had een paar keer pech bij de afwerking, 4-0. LeenenRegiobank en van Heugten waren goed aan elkaar gewaagd. Pas in de 19e minuut opende Arjan van Hugten de score voor LeenenRegiobank, 1-0.Nog geen minuut later trok Ralph Bekx met een afstandsschot de stand gelijk, 1-1. Met nog 3 minuten te gaan schoot aanvoerder Sander Gerritsen nagenoeg vanaf de achterlijn de bal in het van Heugten doel, 2-1 overwinning voor LeenenRegiobank.

Tags