(Foto: Eric Driessen)

Gerard Slegers ontvangt lintje

maandag 26 april 2021 - 15:32|

Al 50 jaar zet Gerard zich onafgebroken in voor voetbalvereniging SV Someren. Gezien zijn imposante lijst van verdiensten kunnen we hem met recht typeren als een échte clubman.

Op de voetbalvelden spendeerde hij vele uren als jeugd-en seniorenleider en ook op bestuurlijk niveau heeft hij zijn steentje bijgedragen. Zijn huidige werkzaamheden liggen vooral op het communicatieve vlak. Hij ‘schrijft de geschiedenis’ van de voetbalclub als clubarchivaris en is verslaggever van het eerste elftal. Hij zorgt ervoor dat tijdig alle wedstrijdverslagen en persberichten bij ons in de krant komen.

Voor de Somerense carnavalsliefhebbers is Gerard ook een graag geziene gast. Als ex-prins en voorzitter van de Prinsengarde is hij achter de schermen en op de bühne actief. Gerard werkte tevens mee aan de totstandkoming van verschillende jubileumboeken van zowel de Meerpoel als SV Someren. Ook Joek doet nooit tevergeefs een beroep op verenigingsmens Slegers. Al 25 jaar werkt hij mee als vrijwilliger tijdens de jaarlijkse Kennedymars.

Tags