(Foto: Ron de Gruyl)

Voorstellingen in De Ruchte

woensdag 9 september 2020 - 10:54|Jordy van de Brug

SOMEREN - Theater De Ruchte in Someren mag weer 'corona-proof' open. Zij starten het aparte seizoen met het cabarettrio 'Niet Schieten' en bekende entertainer Jandino Asporaat.

Vrijdag zal het trio 'Niet Schieten' het, nu al aparte, seizoen aftrappen. De drie heren staan tweemaal op het podium. De eerste show begint om 19.00 uur, de tweede om 21.00 uur. Dit alles om zoveel mogelijk publiek te kunnen bedienen onder de RIVM-maatregelen. 

Jandino
Woensdag 16 september staat de bekende cabaretier Jandino Asporaat op het podium in Someren. Ook hij geeft twee shows. Zowel om 19.00 uur als 21.00 uur kan men genieten van zijn nieuwe show 'Opgefokt'.

Kaarten
Kaarten voor de voorstellingen zijn te bestellen via: www.deruchte.nl. Vanwege het coronavirus biedt het theater de komende maanden het concept 'Full-service theater'. Dit houdt in dat er bij ontvangst een kopje koffie of thee klaarstaat. Vervolgens staan de door jou geselecteerde drankjes (2 per persoon) op de tafel voor je klaar, zodat je tijdens de voorstelling van een lekker drankje kunt genieten. De jassen worden meegenomen in de zaal. Zo kan De Ruchte garanderen dat men een veilig avondje naar het theater kan.

Tags