Mixed Voices is weer begonnen met repeteren.

Verenigingen starten op

woensdag 2 september 2020 - 13:17|

SOMEREN/SOMEREN-EIND - Nu de vakantieperiode erop zit starten veel verenigingen weer met hun bezigheden. Voor velen is het een tijd geleden dat zij bij elkaar kwamen vanwege de wereldwijde pandemie. 

KBO Someren
De KBO in Someren is weer gestart met de fietstochten. Woensdag 16 september zal er om 13.30 uur worden begonnen aan een tocht van 30 kilometer. Aanmelden kan in het weekend voorafgaand aan de tocht bij Hans Boerekamps via: 06-16811418 of via mail: jagboerekamps@hotmail.com.

De Dauwdruppeltjes
Kinderkoor De Dauwdruppeltjes uit Someren-Eind is inmiddels ook weer gestart met de eerste repetitie. Vorige week donderdag kwamen dirigente Gerry Jansen en de kinderen voor het eerst bij elkaar. De Dauwdruppeltjes repeteren iedere donderdag van 15.30 tot 16.30 uur in De Einder en bij mooi weer op het Einderplein. Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom en kunnen rond die tijd een kijkje komen nemen.

Mixed Voices
Jeugdkoor Mixed Voices, onder leiding van Loes van Stratum, trapten afgelopen vrijdag af. Het jeugdkoor repeteert iedere vrijdag van 19.00 uur tot 20.00 uur in De Einder in Someren-Eind. Nieuwe leden zijn welkom en kunnen zich aanmelden via de mail: mixedvoicessomeren@gmail.com.

Tags