Het was een groot feest in de residentie van De Pompers. (Foto: Hein van Bakel)

Top of een Flop beleeft tiende editie

zondag 3 maart 2019 - 22:25|

SOMEREN - In een bomvolle residentie Cafe zaal in den Herberg zijn op zondagavond 3 maart, in een deelnemersveld van 12 optredende acts, de Mamma’s en de Pappa’s de winnaar geworden van de tiende editie van 'Top of een Flop'.  Zij traden op met een medley van oude hits van Boney M. Waarbij een zeer uitbundige Bobby Farrell met zijn capriolen de lachers op zijn hand kreeg.

Een van de hoogtepunten van de act was een kameel waar twee leden van de groep in zaten en daar zaal mee vermaakten. De Mamma's en de Pappa’s sleepten hiermee de Hoofdprijs van 150 euro en de reeds legendarische 'Top of een Flop wisseltrofee' mee in de wacht. De tweede prijs van 100 euro werd gewonnen door De Adjudanten, zij hadden een act waar ze met behulp van 240 liter kliko’s een show van Hans Klok neerzette. Het publiek werd naar een hoogtepunt geleid waarbij aan het einde van de act een assistent in de container verdween waarna achter een doek deze razendsnel hier uitwam en een ander bovenop de container verscheen. Een complete illusionisten act met wapperende haren in de wind voor de details zorgden.

Jeugd
Bij de jeugd wonnen De Happy Ones, zij deden een act gepersifleerd op de muziek van Dj Maurice Lang en gelukkig waar ze 'Lam en Gelukkig' van hadden gemaakt. Hier gebeurde van alles op het podium waarbij er gedanst en gezongen werd. De Happy Ones wonnen hiermee de eerste prijs van 75 euro en de wisselbeker van de jeugd. De tweede prijs was voor de Flash girls, zij zaten via een videoscherm te vloggen in een auto waar er veschillende delen en liedjes voorbij kwamen over gebeurtenissen in het leven waarbij ze op het einde zich afvroegen of ze getrouwd waren. Deze act was heel origineel in elkaar gezet waarbij de jury zich of vroeg of de auto nog heel was, zij sleepten hiermee 25 euro in de wacht. De 12 deelnemende acts werden beoordeeld door een onafhankelijke deskundige jury bestaande uit Ine Grosfeld, Willy Hanssen en als nieuw jurylid dit jaar Anita van den Boomen.

Volwassenen
1e prijs:  De Mamma’s en de Pappa’s
2e prijs:  De Adjudanten

Jeugd
1e prijs: De Happy Ones
2e prijs: De Flashgirls

Onderstaande foto's: Hein van Bakel.

Tags
Meer media